Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Mok First Date

Porseleinen mok First Date - trendy ontwerp van Vicky Sawyer - in luxe geschenkdoosje

Beschrijving

First Date is een ontwerp van Vicky Sawyer. Twee verliefde vogeltjes met grappige hoedjes. Vicky zegt hierover: Als vogeltjes nestjes kunnen bouwen, dan kunnen ze ook hoedjes maken!. De designs van Vicky zijn door Oprah Winfrey uitgeroepen tot één van haar favoriete producten! De ontwerpen zijn speels, vrolijk en super origineel.

Elke mok zit in een leuk en mooi doosje, perfect om cadeau te geven. Of gewoon om zelf te houden... Spaar ze allemaal. We krijgen een hele leuke collectie binnen en zijn van plan om hier regelmatig iets nieuws aan toe te voegen!

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252