Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

bord ballerina - 4 stuks

4 Mooie borden, eerste kwaliteit porselein met voorstelling ballet thema

Beschrijving

Pakketje met 4 borden.

Ons high-tea bordje, heeft een voorstelling van een ballerina, die net als een zwaan zich te ruste legt. Zij buigt haar hoofd en dekt zich af met haar vleugels. Dit bordje is zeker één van de mooiste onderdelen van het theeservies. Gebruik het als gebakbordje of voor een lekker ontbijtje.

Ballet inspireert, zit vol schoonheid, raakt je in je hart en blijft hangen tussen de gordijnen als het toneel leeg is en de spitzen weer in de kleedkamer hangen. Het vult je hart met vreugde en levenslust en vraagt altijd om meer.

Voor het ontwerp “Swan Lake” werden wij geïnspireerd door het gelijknamige ballet van de componist Tsjaïkowski. Het Zwanenmeer is misschien wel het beroemdste ballet ter wereld. Het is al 137 jaar oud en nog steeds raken dansliefhebbers over de hele wereld erdoor betoverd.

Deze borden zijn geschikt voor elke hightea en afternoon tea met je vrienden en vriendinnen

Borden zijn leuk verpakt, leuk om uit te pakken!

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252