Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Over Cupkes... alleen de beste en lekkerste theesoorten en het mooiste servies!

cupkes team XL-2

Bij CUPKES houden we van MOOI en LEKKER, heel simpel gezegd van dingen waar we BLIJ van worden. Zo houden we van mooi serviesgoed, gemaakt van het mooiste porselein, van heerlijke thee drinken met je vrienden of je kinderen en vooral ook van de gezelligheid die daarvan afspat!

Het team

marijke3
Marijke : de oprichtster van Cupkes met een grote passie voor thee. Kwaliteit en smaak staan altijd voorop. Bedenkt en ontwerpt de producten, illustreert de etiketten en verzorgt de planning. Marijke heeft een onder meer een horeca achtergrond waarbij de nadruk ligt op biologisch en fair trade. Van 2005 tot 2014 heeft zij in Eindhoven een lunchroom geëxploiteerd, die door de Kamer van Koophandel is bekroond met de Gouden Appel voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Zij verzorgt de "creative development", wat onder meer inhoudt dat zij verantwoordelijk is voor de product ontwerpen en thee etiketten.


thomas3
Thomas: heeft een horeca achtergrond en is gediplomeerd wijnsommelier. Hij heeft niet alleen een goeie neus voor wijnen, maar heeft ook een zeer uitgesproken smaak voor wat betreft speciale theesoorten. Thomas verzorgt op beurzen de contacten met de horeca en zorgt voor de promotie van onze HORECA theebox.anneke2
Anneke: Anneke bevordert onze theelijn door heel simpel een uitstekend kopje thee te serveren op beurzen en markten. Iedereen die onze thee proeft vindt die dan ook fantastisch lekker. Anneke is een gastvrouw waar iedereen blij van wordt en als ze mee gaat echt een visitekaartje voor ons bedrijf. In de toekomst zal zij worden ingezet voor de begeleiding van het Kinder Thee Panel, dat onze Kekke kinderthee test.


Fotografen

We krijgen heel veel complimentjes over de foto's op de site. Bij Cupkes maken we gebruik van 3 fotografen.

eddie fotograaf EDDIE MOL
Eddie maakt foto's op een heel eigen manier en gebruikt zijn eigen perspectief om de momenten van het leven vast te leggen. Omdat zijn perspectief zeker klikt met de manier waarop we bij Cupkes werken en zaken willen doen maken we graag gebruik van zijn kunsten. Eddie heeft aan een half woord genoeg en is begrijpt de opdracht altijd meteen. Alles wat Eddie voor ons maakt is "SPOT ON", dus werken we graag met hem.
Quote : Ik breng mijn leven door achter de lens, op zoek naar deze momenten. Vastbesloten om ze te vinden, te herkennen en te waarderen, zodat jij ze kunt bewaren.
Mijn doel is te leven in het moment; dat moment fotograferen en delen is mijn passie.johan3 JOHAN PABON
Johan heeft filmacademie gedaan. Hij is in eerste instantie filmmaker en videoproducent. Fotografie doet hij ernaast, maar als hij opdrachten krijgt is hij op en top professioneel met een creatieve inslag.
We gaan graag met Johan op pad vanwege zijn bijzondere kijk op stedelijk verval. Hij ziet schoonheid waar anderen alleen vuiligheid en rommel zien. Hij probeert dat in zijn fotografie te combineren.


peter verreussel PETER VERREUSSEL
Peter doet onze product fotografie. Alle foto's van het servies Swan Lake zijn van zijn hand.
Quote: Ik ben begonnen met fotografie op mijn achtste: ik kreeg toen mijn eerste toestel van mijn vader, een simpele agfa clack. Sindsdien heeft het fotografie-virus mij niet meer losgelaten.

Mijn werk onderscheidt zich door niet alledaagse composities, degelijk vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste technieken en vooral veel inzet. De gemaakte beelden worden digitaal verwerkt in eigen beheer. Ik beïnvloed de beelden zodanig dat de foto uitdrukt wat ik wil. Dat beïnvloeden kan in de te fotograferen scene, maar ook achteraf, door het toepassen van beeldmanipulatie.

In mijn vrije werk benader ik mijn onderwerpen vooral op een conceptuele manier. Het uitgangspunt hierbij is in meestal een idee of concept. Het begint dus vaak met een creatief denkproces. een verhaal dat ik wil vertellen of een gevoel dat ik wil overbrengen. Vervolgens is het een uitdaging om de juiste beeldtaal te vinden.


Het Kinder Thee Panel

:
collage panel

Ons kinder thee panel bestaat uit 8 meisjes en 6 jongens die thee drinken zo ongeveer het lekkerste vinden dat er is. En dat is helemaal geen slechte zaak, want thee is samen met water het gezondste drankje dat je je kunt bedenken mits e maar niet teveel cafeïne/theïne binnen krijgen. Alle kinderen zijn tussen de 4 en 8 jaar oud en mogen 2 jaar lid van het panel zijn. Daarna mogen andere kindjes onze thee testen. Op die manier hebben we altijd de lekkerste theesoorten in ons assortiment.

MVO:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is iets we niet meer dan normaal vinden. Zo hebben we voor het servies een producent gezocht die zijn/haar arbeiders goede arbeidsomstandigheden biedt en alleen duurzame producten maakt. Voor de thee zoeken we ALTIJD de beste kwaliteit theesoorten. Wel wat duurder, maar het loont , want het is een stuk lekkerder! Kinderarbeid en slechte arbeidsomstandigheden zijn voor ons een DEAL BREAKER!

Wereld Natuur Fonds

Bij CUPKES vinden we dat onze planeet niet alleen rijk moet zijn aan dieren die we op kunnen eten, maar ook aan dieren die erbij horen, die onze planeet mooi maken. Niet omdat ze economisch nut zouden hebben, maar gewoon omdat ook zij het recht hebben om op deze planeet te leven.
Sinds kort sponsoren we met onze nieuwste Kekke kinderthee de wilde dieren op deze aarde. Van elk pakje Panda Paradijs thee, dat we verkopen, gaat er 50 cent naar het Wereld Natuur Fonds. Dat is dus 10%. We realiseren ons dat dit nooit voldoende kan zijn, maar we doen in ieder geval iets.

Andere projecten

Met de Kekke kinderthee hebben we in 2016 meegedan aan een aktie voor het Kika Kinder Kanker Fonds.
Daarnaast sponseren we wat kleinere projecten op scholen, sluiten ons aan bij de lopende kerkprojecten voor Afrika en schenken af en toe wat lekkere theesoorten aan de voedselbank.
Zo maak je met iets van CUPKES niet alleen jezelf of je kinderen blij, maar tegelijkertijd ook iemand anders.
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.