Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Zuperzozial big bowl - green

Fijne superfunctionele kom 15,8 cm voor ontbijtgranen, soep of yoghurt - groen

Beschrijving

Zuperzozial bowls zijn super functioneel en ideaal voor in huis, de tuin of in de keuken. Ook zeer makkelijk mee te nemen op vakantie of voor een picknick. De kommen zijn super licht in gewicht en kunnen ergens tegen. Ideaal voor soep, yoghurt, snacks of om lekker mee te ontbijten.

Zuperzozial maakt producten die op een slimme manier onze wereld respecteren. De producten van Zuperzozial zijn milieubewust ontworpen en bovendien eigentijds, stijlvol én duurzaam!

Supercute en trendy!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252