Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Theepakket black and green

Theepakket met 4 theesoorten, een leuke bamboe meeneembeker plus papieren theefilters

Beschrijving

Theepakket met een heerlijke selectie van zwarte en groene theesoorten. We hebben hiervoor gekozen voor de zwarte Keemun uit China, de Darjeeling Nagri Farm, een kwaliteits zwarte thee uit het hooggebergte van Darjeeling, het noorden van India, de Japanse Genmeicha, een groene thee met gepofte rijst en de China Sencha, de bekende groene thee uit China. Omdat het hier gaat om losse thee zit in het pakket een pakje met 1-kops papieren theefilters, die je heel makkelijk zelf kunt vullen en mee kunt nemen naar bijvoorbeeld je werk.
Om dit cadeautje compleet te maken hebben we hierbij een super hippe meeneembeker van ZUPERZOZIAL bijgevoegd, gemaakt van biologisch afbreekbare bamboe. De kleur van de beker is groen.

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252