Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Theepakket around the world

Theepakket met 5 theesoorten, een leuke bamboe meeneembeker

Beschrijving

Ga met ons mee op ontdekkingsreis in de magische wereld van de thee en ontdek de wonderlijkste en lekkerste theesoorten. Dit theepakket bevat een selectie van de beste zwarte en groene theesoorten op deze planeet.
We hebben hierbij gekozen voor de zwarte Keemun uit China, de Ceylon Nuwara Eliya, een kwaliteits zwarte thee met een naam die klinkt als een sprookje - en zo smaakt ie ook - uit het midden van Sri Lanka, de Japanse Kukicha, een verfijnde groen twijgjesthee, de South Korea Green tea, een thee die zeker kan wedijveren met de beste groene theesoorten die er bestaan en de Kenia Kaimosi, een super lekkere stoere zwarte thee uit Kenia in Afrika.
Om dit cadeautje compleet te maken hebben we hierbij een super hippe meeneembeker van ZUPERZOZIAL bijgevoegd, gemaakt van biologisch afbreekbare bamboe. De kleur van de beker is grijs.

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden