Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

The zoo What's up wandhaakje - cloud

Krijtbord keuken- of kapstokhaakje in de vorm van een wolkje

Beschrijving

Deze bordjes zijn ontworpen als kapstokhaakje. Je schrijft je naam op het bordje, hangt je jas en tas aan het haakje en klaar ben je. Wij bedachten dat deze fantastisch leuke wandhaakjes ook ideaal zouden zijn in de keuken als haakje voor je theedoeken, keukenschort of pannenlappen.

The Zoo is een knotsgekke collectie met kleurrijke producten voor jong én oud. De producten van The Zoo familie zijn ontworpen door talentvolle Nederlandse ontwerpers met allemaal één doel: de producten moeten een lach brengen op elk gezicht!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252