Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Steam waverz birdsnest

Set van 2 papieren kunstwerkjes voor op een kopje thee. Door stoom komt het tot leven.

Beschrijving

Een verpakking bevat 2 herbruikbare Steam Waverz.

Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Geniet van het betoverende schouwspel dat van elk kopje koffie en thee een feestje maakt.

5 Verschillende designs

Eenvoudig, organisch en lieflijk. Zo ogen de Steam Waverz, die zijn ontworpen door Angeliek Caelen en geproduceerd in Nederland. Er zijn 5 ontwerpen. Steam waverz zijn super gezellig voor iedere feestelijk gedekte tafel. Neem meerdere designs en geef je gasten iets om over na te praten.

Herbruikbaar

Elke verpakking bestaat uit 2 Steam Waverz, gemaakt van dun en licht doorschijnend materiaal. Ze zijn herbruikbaar: maak ze na gebruik weer plat en de waverz zijn klaar voor de volgende voorstelling. Creëer een heerlijk, rustgevend moment tijdens het dagelijkse theeritueel of geef de Steam Waverz cadeau. De producten zitten in een hersluitbare verpakking, zodat er van te voren ook nog een speciale boodschap op geschreven kan worden.

Design

Het brein achter de Steam Waverz is Angeliek Caelen. Ze heeft zowel schilderkunst als tekenen en handvaardigheid gestudeerd. Angeliek wilde iemand op een speciale manier bedanken. Daarom ontwikkelde ze de Steam Waverz en bijbehorende, unieke stoomtechniek.

Bij CUPKES waren we meteen weg van deze designs. Leuk om cadeau te geven en leuk om cadeau te krijgen!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden