Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Steam waverz lovebirds

Set van 2 papieren kunstwerkjes voor op een kopje thee. Love birds!

Beschrijving

Een verpakking bevat 2 herbruikbare Steam Waverz.

Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Geniet van het betoverende schouwspel dat van elk kopje koffie en thee een feestje maakt.

5 Verschillende designs

Eenvoudig, organisch en lieflijk. Zo ogen de Steam Waverz, die zijn ontworpen door Angeliek Caelen en geproduceerd in Nederland. Er zijn 5 ontwerpen. Steam waverz zijn super gezellig voor iedere feestelijk gedekte tafel. Neem meerdere designs en geef je gasten iets om over na te praten.

Herbruikbaar

Elke verpakking bestaat uit 2 Steam Waverz, gemaakt van dun en licht doorschijnend materiaal. Ze zijn herbruikbaar: maak ze na gebruik weer plat en de waverz zijn klaar voor de volgende voorstelling. Creëer een heerlijk, rustgevend moment tijdens het dagelijkse theeritueel of geef de Steam Waverz cadeau. De producten zitten in een hersluitbare verpakking, zodat er van te voren ook nog een speciale boodschap op geschreven kan worden.

Design

Het brein achter de Steam Waverz is Angeliek Caelen. Ze heeft zowel schilderkunst als tekenen en handvaardigheid gestudeerd. Angeliek wilde iemand op een speciale manier bedanken. Daarom ontwikkelde ze de Steam Waverz en bijbehorende, unieke stoomtechniek.

Bij CUPKES waren we meteen weg van deze designs. Leuk om cadeau te geven en leuk om cadeau te krijgen!

Share:
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››