Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Pakket prinsesje ballerina

Geschenkverpakking met mokje en bordje balletservies, prinsesjes cakemix en twee maal kekke kinderthee

Beschrijving

Dit kant-en-klare cadeaupakket is helemaal voor kleine ballerina's en prinsesjes.

Alles wat je nodig hebt voor een fijn feestje. Bij dit pakketje zit de lekkerste kinderthee en een klein mokje om de thee in te doen.

Dit mokje kun je ook gebruiken om een heel snel mugcake-je te maken in de magnetron. Gebruik hiervoor de prinsesjes cakemix. Je hoeft er alleen maar water bij te doen en je kan gaan bakken!
Of maak prinsessencakejes in de oven en leg ze op het bordje, zodat iedereen van jouw lekkere vers gebakken cakejes mee kan proeven! Met de speciaal gemaakte prinsessen stickers die in het pakketje zitten maak leuke prikkertjes om in de cakejes nog mooier te maken.

Nodig iedereen die je leuk vind uit om mee te proeven. Super gezellig !

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252