Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Flesjes 4 stuks in 4 kleuren - kids

Drinkset van 4 glazen flesjes in 4 kleuren met geruite dop en hard plastic rietje

Beschrijving

Deze grappige flesjes hebben we cadeau gedaan aan ons kinder thee team. Ze moesten namelijk de nieuwe COOLY WOOLY THEE proeven en omdat we het idee hadden dat deze thee wel eens (afgekoeld) de perfecte ijsthee limonade zou kunnen zijn hadden we de kinderen gevraagd de thee zowel warm als koud te proeven. Elk kind kreeg één van deze leuke flesjes in verschillende kleurtjes. Het werd een succes. We blogden over de nieuwe thee en kregen niet alleen heel veel theebestellingen maar ook heel veel vragen waar we toch die kekke flesjes vandaan hadden.

We besloten ze massaal in te kopen en nu staan ze dus op de site! ROOD - BLAUW - GROEN - GEEL. Ze zijn alle 4 leuk. Je krijg ze dan ook alle 4 samen in een doosje. in een doosje.

Wie meer wil lezen over het TESTEN van de thee kan op de LINK klikken!

CUPKES. Een cadeautje voor je kids!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252