Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Cupido Valentijnspakket

Theepakket met cupido thee, mok cecile en steamwaverz kissing couple

Beschrijving

Liefde is: een heerlijke thee met liefde gezet voor jouw liefste lief. Proef de liefde met dit speciale cadeautje. In je pakketje zit onze Cupido thee plus, mok Cecile en om het feestje af te maken een mini showtje met onze steamwaverz "kissing couple"

Een super leuk cadeautje voor Valentijnsdag.

Cupido thee
Was jij nog niet verliefd? Dan wordt je het wel! Proef de romantiek als cupido je raakt met deze melange van rooibos, fruit en kruiden. Voor speciale dagen waarop je iets te vieren hebt met je lief, zoals Valentijnsdag. Een rooibosje voor volwassenen dus.
Ingrediënten: Rooibos, gember, sinaasappelschillen, goudsbloem, cranberries en natuurlijke aroma's.
GEEN kunstmatige ingrediënten of toevoegingen

Kissing couple
Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Geniet van het betoverende schouwspel dat van elk kopje koffie en thee een feestje maakt.

De mok
Heerlijke grote hippe mok van geglazuurd porselein met relief voor een moderne Scandinavische look. Past in elk interieur en op elke tafel.400 ml, aardewerk.

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden