Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Cadeaupakket into the woods

Theepakket met 2 soorten thee plus mok Fox

Beschrijving

Dit cadeau pakketje heeft een bos-thema. Een heerlijk winters pakket voor jezelf én je kids. Met onze Roodkapje en de boze wolf Kekke kinderthee plus de wilde bosrozen thee. Om het af te maken doen we in dit pakket een prachtige mok Winterfox.

De roodkapje thee
Pluk de vruchten uit het bos van roodkapje en de boze wolf en geniet van de heerlijke smaak van deze kekke kinderthee. Doe je ogen dicht en waan je in een wereld vol van sprookjes.
Ingrediënten: Rooibos, aardbeien, frambozen, zwarte bessen blaadjes, natuurlijke aroma's.

De wilde bosrozen thee
Proef de wilde rozen uit het bos met deze heerlijke melange van twee fantastische groene theesoorten rijkelijk gevuld met rozenblaadjes en aardbeien en voel je helemaal ZEN. Een krachtige kwaliteitsblend waar je helemaal van opknapt.
Met uitsluitend NATUURLIJKE ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen!
Ingrediënten: groene China Sencha, groene China Gunpowder, rozenblaadjes, aardbeien en natuurlijke aroma's.
GEEN kunstmatige ingrediënten of toevoegingen!

De mok
Heerlijke grote porseleinen wintermokken - 300 ml - met afbeeldingen van een vosje in de bossen. Voor koude winterse dagen met een lekkere kop thee voor de open haard. Echt porselein (new bone china). Leuk cadeautje om weg te geven, maar zeker ook om lekker zelf te houden.

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf en voor je kids!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252