Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Winter wonder thee

Super lekkere winter thee op basis van rooibos, met sinaasappel kaneelsmaak

Beschrijving

Deze subtiele winterthee ruikt naar koekjes en sinaasappel. De smaak is FANTASTISCH. Een heerlijke thee voor dit winterseizoen.

Ingrediënten: appel, bramenbladeren, gember, kaneel stokjes, natuurlijke rooibos, kamille, zwarte peper, sinaasappel schilletjes , kruidnagel, kaasjeskruid, kardemom.
ZONDER kunstmatige toevoegingen!

Als we ergens een hekel aan hebben, dan zijn het melanges waar zoveel smaken aan toe zijn gevoegd, dat je niet meer proeft wat er nu eigenlijk in zit. Bij de meeste kerst - en wintertheesoorten is dat zo namelijk. Ze zijn óf te zuur door alle vruchten óf te bitter vanwege de kruiden. Maar echt lekker zijn er maar weinig. Deze winterchai is anders! De smaken zijn juist heel subtiel en ingrediënten slechts in de verte aanwezig!

De ingrediënten vormen bovendien een prachtig kleuren pallet. De paarse bloemetjes komen van de kaasjeskruid plant!

Wat maakt dit ook een fantastische Kerst thee?
Dat begint met de geur van sinaasappel en (heel lichtjes) kaneel. Als je de thee dan uiteindelijk gaat proeven is ie krachtig met juist die sinaasappel en kaneel smaak op de achtergrond aanwezig. Een kleine hoeveelheid gember en zwarte peper zorgt voor een pittige nasmaak.


CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252