Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Wilde bosrozen thee

Melange van groene sencha en gunpowder met rozenblaadjes en aardbeien

Beschrijving

Proef de wilde rozen uit het bos met deze heerlijke melange van twee fantastische groene theesoorten rijkelijk gevuld met rozenblaadjes en aardbeien en voel je helemaal ZEN. Een krachtige kwaliteitsblend waar je helemaal van opknapt.
Met uitsluitend NATUURLIJKE ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen!

Ingrediënten: groene China Sencha, groene China Gunpowder, rozenblaadjes, aardbeien en natuurlijke aroma's.

De bosroos (Rosa arvensis) is een struik die behoort tot de rozenfamilie (Rosaceae) en is In Nederland best wel zeldzaam. In het wildgroeit deze alleen in Zuid-Limburg. Uit de bosroos zijn door veredeling onder meer de ramblerrozen verkregen.

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252