Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

White Monkey 1st Grade Deluxe

Groene white monkey van de hoogste kwaliteit uit de Provincie Fujian - China

Beschrijving

Sommige groene theesoorten zijn zo lekker dat we een klein voorraadje voor onszelf houden. Om indruk te maken op nieuwe klanten of gewoon om lekker zelf weg te slurpen.
De fijnste jonge blaadjes en meest delicate knoppen worden vermengd om een ongeëvenaarde eenheid te vormen. De zijdeachtige, milde en bloemige smaak maakt deze thee tot een genot!

Baimao Hou =>letterlijk: witte harige aap is een groene thee samengesteld uit de thee bovenste blaadjes en de knop van de nieuwste oogst. (eind maart/begin april). De thee groeit in de Taimu Mountains in de provincie Fujian, China. Dwe fijne blaadjes worden voorzichtig gestoomd en gedroogd.
De blaadjes worden heel vroeg in de ochtend geplukt en binnen 2 weken na het nieuwe groeiseizoen. Hoewel dit een groene thee is komt het door de naam, de smaak en zoals de thee er zo'n beetje uitziet dat deze thee vaak wordt aangezien voor een witte thee.

Een speciale theesoort, die het waard is om gedronken te worden.

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf !

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden