Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

South Korea groene thee

Een groene Zuid Koreaanse thee met het volle aroma van de theeplant - EXCELLENTE kwalietit

Beschrijving

In Korea produceerde men groene thee volgens de traditionele Ku-Jung-Ku-Po . Dit betekende dat de thee 9 keer werd geroosterd en 9 keer werd gemalen om zoveel mogelijk tannine uit de theeblaadjes te kunnen halen. Tannine is dat deel van het blad waar de smaak in zit, dus hoe meer tannines hoe verfijnder de smaak en hoe lekkerder je thee wordt.

Nu heeft Zuid Korea nog steeds een eigen manier om thee te produceren. Het resultaat mag er zijn. Je kunt het zien en proeven. De kleine hand gerolde blaadjes bevatten het aroma van de gehele theeplant.

Deze thee bevat alleen NATUURLIJKE ingrediënten!


CUPKES. Trakteer jezelf op meer dan een kopje!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252