Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Santa thee

Geweldige kerst melange met kruiden, fruit en rooibos - sinaasappel kaneelsmaak

Beschrijving

Deze subtiele kerstthee ruikt naar koekjes en sinaasappel. De smaak is een cadeautje. Een heerlijke thee voor deze Kerst!

Ingrediënten: appel, bramenbladeren, gember, kaneel stokjes, natuurlijke rooibos, kamille, zwarte peper, sinaasappel schilletjes , kruidnagel, kaasjeskruid, kardemom.
ZONDER kunstmatige toevoegingen!

Als we ergens een hekel aan hebben, dan zijn het melanges waar zoveel smaken aan toe zijn gevoegd, dat je niet meer proeft wat er nu eigenlijk in zit. Bij de meeste kerstthees is dat zo namelijk. Ze zijn óf te zuur door alle vruchten óf te bitter vanwege de kruiden. Maar echt lekker zijn er maar weinig. Deze kerstthee is anders! De smaken zijn juist heel subtiel en ingrediënten slechts in de verte aanwezig!
Daarnaast heeft deze thee een fantastische look. De paarse bloemetjes komen van het kaasjeskruid.

Wat maakt dit dan toch een fantastische Kerst thee?
Dat begint met de geur van sinaasappel en (heel lichtjes) kaneel. Als je de thee dan uiteindelijk gaat proeven is ie krachtig met juist die sinaasappel en kaneel smaak op de achtergrond aanwezig. Een kleine hoeveelheid gember en zwarte peper zorgt voor een pittige nasmaak.


CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252