Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Rwanda Rukeri OP thee

Waar een Afrikaans land groot in kan zijn ! Afrikaanse zwarte Orange Pekoe thee uit Rwanda

Beschrijving

Sterke zwarte thee met een licht droge smaak met in de verte een heel klein beetje fruitig en (jawel) zelfs koekjesachtig . Donker rode kop.
HELEMAAL natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen!

Sinds we kennis hebben gemaakt met een fantastisch lekkere zwarte thee uit Tanzania zijn we dol op Afrikaanse theesoorten. Let wel, ze komen natuurlijk allemaal van de chinese theeplant de camelia sinensis sinensis.
Deze heerlijke theesoort komt uit Rwanda en het is vooral de hoge kwaliteit van thee die ons naar dit land ‘trekt’. Bestrijdingsmiddelen zijn niet toegestaan in dit land van de duizend heuvels (hoogte doet het altijd goed voor thee). Hiermee laat Rwanda de wereld zien hoe een armlastig land met een zware geschiedenis zichzelf heeft weten te transformeren tot een belangrijke speler binnen de thee-industrie.

Wat betekent Orange Pekoe precies?
Je vindt het antwoord bij onze Theeweetjes!

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden