Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Roodkapje en de boze wolf thee

Een heerlijke Kekke kinderthee op basis van super lekkere rooibos met de smaak van rode vruchten

Beschrijving

Pluk de vruchten uit het bos van roodkapje en de boze wolf en geniet van de heerlijke smaak van deze kekke kinderthee. Doe je ogen dicht en waan je in een wereld vol van sprookjes.
Ingrediënten: Rooibos, aardbeien, frambozen, zwarte bessen blaadjes, natuurlijke aroma's.
GEEN kunstmatige ingrediënten of toevoegingen!

Een fragment uit het sprookje:

Roodkapje ging dadelijk op weg naar haar grootmoeder, die in een ander dorp woonde.

Toen zij door het bos liep, kwam zij de wolf tegen, die haar dolgraag had willen opeten; maar hij durfde niet, omdat er in het bos een paar houthakkers aan het werk waren. Hij vroeg haar waar zij naar toe ging.

Het arme kind, dat niet besefte hoe gevaarlijk het was om te blijven luisteren naar een wolf, zei hem: "Ik ga naar mijn grootmoeder, om haar een koek te brengen en een potje boter, dat mijn moeder mij heeft meegegeven."


Deze thee is gemaakt van rooibos, dus bevat geen cafeïne. Daaraan zijn de lekkerste rode fruitsoorten toegevoegd, zoals aardbeien en framboosjes en blaadjes van de bramenstruik.
Voor kinderen is thee de limonade van de toekomst.

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf en je kinderen!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252