Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Pitta thee

Ayurvedische thee van TOP kwaliteit die smaakt naar citrusvruchten, munt en zoethout

Beschrijving

In deze thee zit: Limoengras, groene munt, bramenblaadjes, zoethout, kardemom, rozenknoppen, blauwe korenbloemen.
Bevat ALLEEN natuurlijke ingrediënten ZONDER kunstmatige toevoegingen!

Volgens Ayurveda, bestaat alles in dit universum uit de vijf elementen, namelijk aarde, water, vuur, lucht en ether (ruimte). Deze elementen vormen samen de drie dosha's, vata, kapha en pitta.

Ayurveda thee zorgt voor balans in je lichaam! CUPKES vindt deze thee gewoon lekker!

In de Ayurveda staat Pitta (dosha) bekend als de bio-energie van de spijsvertering en stofwisseling. In het menselijk lichaam staat Pitta voor het element vuur en is zij aanwezig in maagzuren en spijsverteringssappen.

Mensen met een pitta persoonlijkheid staan bekend om hun vriendelijke gedrag en leiderschap kwaliteiten.

De belangrijkste centra van pitta in het menselijk lichaam zijn dunne darm, maag, zweetklieren, bloed, vet, ogen en huid. Pitta beheerst de spijsvertering, de opname van voedsel, de lichaamstemperatuur, de huidkleur, de glans van de ogen, de intelligentie en het begrip. Het geeft de persoon eetlust en energie

Pitta kan uit balans komen door het eten van gekruid of zuur voedsel, boos worden, moe of angstig zijn, of te veel tijd in de zon zitten. Mensen met een overwegende pitta constitutie worden geacht vatbaar te zijn voor hart-en vaatziekten en artritis. Door Pitta thee te drinken in combinatie met Kapha en Vata thee wordt de balans in het lichaam hersteld.

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden