Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Panda paradijs thee

Kekke kinderthee op basis van rooibos met de smaak van banaan en appel - zonder cafeine

Beschrijving

In het panda paradijs ruik je heerlijke tropische planten en fruitsoorten. Deze thee is samengesteld op basis van rooibos en fruit en is ook koud de lekkerste limonade! De kinder thee is getest door ons Kinder thee panel en de kinderen vonden het warm en koud heerlijk. Weer een perfecte thee-LIMONADE dus!

Ingredienten: Rooibos natuurlijk, vanille stukjes, hele stukken banaan, appelstukken.

Met deze thee steunen wij het Wereld Natuur Fonds van de Verenigde Naties. (WNF)

Zo'n 50 jaar geleden leefden er op deze aarde nog twee keer zoveel dieren als nu. Er leefden toen ook veel meer wilde dieren. De dieren die er nu op onze aarde rondlopen zijn hoofdzakelijk dieren die bestemd zijn voor onze consumptie of gezelschapsdieren. Alle andere dieren op deze aarde worden min of meer met uitsterven bedreigd. Van de Panda weten we dat al langer. In het wild komen er nog maar 1.864 voor. Maar het geldt ook voor bepaalde vissoorten, voor tijgers, leeuwen, olifanten en neushoorns. Wij mensen zijn wat dat betreft al heel lang niet goed bezig!

Het wereld natuurfonds doet daar wat aan. Het maakt kinderen bewust van het leven op aarde, maar ook van de broosheid daarvan. En om ervoor te zorgen dat er nog dieren bestaan als onze kinderen groot zijn is het belangrijk om daar wat aan te doen. Het is namelijk nog niet te laat!

CUPKES wil met deze Kekke kinderthee wat doen voor de dieren op deze planeet.

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252