Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Lemon love thee

Thee infusie van olijvenbladeren met limoen en gember - mooie verpakking

Beschrijving

Liefde is: een lekker kopje thee, niet te zoet, niet te zuur met een kleine twist, een thee waar je echt blij van wordt. Leuk verpakt, leuk om te geven als cadeautje of om zelf cadeau te krijgen.

Ingrediënten: Olijvenblad, limoengras, stukjes appel, stukjes gember, citroenschil, natuurlijke aroma's, citroenboomblaadjes.

Terwijl olijfolie erom bekend staat dat het goed smaakt en goed is voor je lichaam, wordt het olijvenblad ook echt gebruikt om zijn medicinale werking. Olijventhee heeft een zachte smaak en kan heel goed zijn voor de gezondheid. De beste thee wordt gemaakt van groene olijfbladeren, die snel worden gedroogd en waardoor al hun kwaliteiten behouden blijven. De heilzame werking van de blaadjes is niets nieuws, aangezien deze in het verleden gebruikt werden bij de bestrijding van zware koorts en malaria.

Olijvenbladthee is de ideale vervanging voor normale zwarte thee en er wordt van gezegd dat het meer anti-oxidanten en vitamine C bevat dan groene thee. Olijventhee is voor 100% natuurlijk en gezond en geschikt voor de gehele familie.

Thee van olijvenbladeren heeft een heerlijke relaxte en zachte geur en smaak, waardoor je je lekker kan ontspannen en je helemaal “Zen” kunt voelen. Wat citroen en honing versterkt de smaak, gember erbij versterkt de ontspannende werking. Het is heerlijk om gekoeld te drinken met een ijsblokje. Olijvenbladeren thee kan worden toegevoegd aan marinades, in het bijzonder voor vis of als kruidenpasta voor de maaltijd.

Olijvenblad infusie met citroen-gember smaak.
ZONDER kunstmatige toevoegingen en ingrediënten!

CUPKES. EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden