Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Kontiki beach thee

Verlang naar zomerse stranden - met deze heerlijke melange van zacht fruit en een tikkeltje gember

Beschrijving

Deze melange van bloedsinaasappel, appeltjes en een klein beetje gember doet je verlangen naar fijne lange zomers op het strand. De naam Kontiki is een klein beetje nostalgie. Als je in Vlissingen bent opgegroeid is de naam Kon-tiki voor altijd verbonden met het strand van Westduin-Dishoek en de strandtent met dezelfde naam . Een aantal jaren geleden was dit dé zomerse hotspot aan de Zeeuwse kust. The place to be als je jong was, hip wilde zijn en leuke vrienden wilde ontmoeten.
Of je op Walcheren bent of in Schevingen of gewoon aan een tafeltje in Brabant, het maakt niet uit. Met deze melange krijg je altijd zin in de zomer, in zonnige stranden en heerlijke vakanties. Laat de thee afkoelen en doe er een ijsblokje bij! Dan is deze fruitige melange nog lekkerder zelfs!

Ingrediënten: sinaasappelschilletjes, appel, dadels, rijstmeel, gember, natuurlijke aroma´s.

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden