Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Kenia Kaimosi

Zwarte thee TGFOP1 uit het Westen van Kenia - een cadeautje voor jezelf!

Beschrijving

Milde zwarte Afrikaanse thee met in de verte een heel klein beetje citrus-achtig smaakje. Lange nette blaadjes met mooie tipjes. Mooie rode kop.

We zijn dol op Afrikaanse theesoorten. Let wel, ze komen natuurlijk allemaal van de Chinese theeplant de camelia sinensis sinensis.
Deze heerlijke theesoort komt uit het Westen van Kenia uit de heuvels rondom Kaimosi . De thee uit deze streek is fantastisch. De Kenia Kaimosi staat bekend als een goede breakfast thee, maar wij vinden deze ook wat later op de middag erg lekker.

8 g * 2-4 min * 100˚C

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252