Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Framboos munt

Kekke kinderthee met rooibos framboos en munt - op natuurlijke basis

Beschrijving

Vrijwel alle kinderen zijn gek op framboosjes, vandaar ook dat deze blend razend populair is bij de kleintjes. Maar ook volwassenen vinden deze thee heerlijk.
Een verse natuurlijke melange. ZONDER kunstmatige toevoegingen!

Misschien denken ouders dat het drinken van thee meer iets voor volwassenen is, maar er is helemaal niks mis mee om je kinderen vroegtijdig kennis te laten maken met het voedsel en drinken dat de hele familie consumeert (als er maar geen alcohol inzit).
Eén van de redenen waarom ouders tegenwoordig hun kinderen niet meer zoveel thee laten drinken is vanwege de zorg om de effecten van cafeïne (bij thee noemen we dit theïne) .

Maar onderzoek gepubliceerd in het Engelse blad Public Health Nutrition bevestigt dat een bescheiden gebruik van cafeïne niet alleen veilig is voor kinderen maar één of twee kopjes thee per dag kan zelfs positieve effecten hebben op hun hersengebruik en hun sportprestaties. Ons eigen Voedings Centrum denkt er precies hetzelfde over.

In thee zit trouwens een heel bescheiden hoeveelheid cafeïne als je het vergelijkt met sommige frisdranken.
Als je er dan nog eens een scheutje melk bijdoet, dan krijgen ze meteen calcium en flavonoïden binnen, wat alleen maar goed nieuws is. Doe rustig aan met de suiker en je hebt een heel gezond drankje. Voeg in de zomer vers fruit en ijsblokjes toe en je hebt de perfecte limonade.


Ingredienten: citroengras, groene munt, rooibos, appel stukjes, hibiscus blaadjes, citroenschilletjes, natuurlijke aroma's, frambozen blaadjes, frambozen.


CUPKES. Een cadeautje voor je kids!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252