Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Darjeeling zwarte thee Nagri Farm

Darjeeling ftgfop 1 Nagri Farm thee- uit het Zuidwesten van Darjeeling - leuk verpakt

Beschrijving

Elke kop Nagri Farm thee brengt je de wilde bloemen van het Himalaya gebergte die hun fijne smaak op je tong achterlaten: een goed boeket, gemaakt door de goden alleen voor hun favoriete stervelingen.
Nagri oftewel Nav Gauri wijst op de negen incarnaties van Parvati, de vrouw van Shiva. Parvati verschijnt op aarde in verschillende vormen, waaronder Durga en Kali op momenten dat de mensheid haar krachten nodig heft om demonen te lijf te gaan en vrede te brengen over de wereld.
Nagri Farm Tea Estate ligt in de Zuidwesten van Darjeeling in de RungBong Vallei en maakt deel uit van het Chamong landgoed.

Nagri Farm meer dan een theetuin. Naast wereld beroemde Chinese theesoorten en Assam hybriden, produceert het landgoed ook Gember, kardemom, prachtige orchideeën, verrukkelijke sinaasappels en nog veel meer. Wat de Darjeeling thee productie betreft wordt de plantage beschouwd als één van de belangrijkste.

Dit is een PUUR en natuurlijk product en bevat geen kunstmatige toevoegingen!

FTGFOP betekent : Finest Tippy (als in het fijnste puntje) Golden Flowery Orange Pekoe en met de #1 als toevoeging staat dit voor de hoogste kwaliteit die er is.

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden