Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Babyshower thee pakketje

Een theeproeverij met een thema speciaal voor de babyshower

Beschrijving

Het is helemaal hip: een #babyshower organiseren voor jezelf of voor een zwangere BFF. Superleuk en gezellig om met je vriendinnen een middag of avond te hebben, waarbij je heerlijk uit kan pakken! Of wat dacht je van een #genderreveal party? Steeds vaker krijgen we mailtjes van fans met de vraag of wij aan zulke leuke feestjes een bijdrage kunnen leveren. Dat kunnen we zeker!

Met deze super lekkere (en gezonde) thee pakketjes voor 10 personen organiseer je een Babyshower om nooit te vergeten. De 2 grote zakken kun je gebruiken op de dag zelf, de 10 kleine zakjes zijn voor de goodie bag! Om het feestje helemaal compleet te maken doen we er nog een leuke verrassing bij!

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf en je vriendinnen!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden