Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Ayurveda theeproeverij

Theeproeverij gebaseerd op de drie dosha’s uit de Ayurveda: kapha, pitta en vata

Beschrijving

Bij CUPKES werken totaal geen zweverige types, maar als we iets lekkers vinden en het is ook nog eens gezond, dan weten we dat we een “winner” te pakken hebben! Vandaar ook dit theeproeverijtje dat uitgaat van het herstellen van de balans in je lichaam. Daar komt bij dat deze thee helemaal GEZOND en SUPER lekker is!

Als de balans in je lichaam eenmaal is hersteld voel je je een stuk beter.

Als je wat gaat mankeren, een kleinigheidje, dan ligt het meestal aan een tekort van het ene stofje en een overschot van het andere in je lichaam. Thee drinken is dan in ieder geval heel erg goed, omdat het de overtollige stoffen laat afvloeien. Net als water eigenlijk. Het neemt slechte stoffen mee en je plast het gewoon uit. De kruiden in ayurveda zorgen er ook nog eens voor dat datgene dat je tekort komt op een hele natuurlijke manier wordt aangevuld. Het is een hele complexe materie, we gaan jullie er niet mee vervelen. Google staat er vol mee.

Om je kennis te laten maken met de drie dosha’s uit de ayurveda (Kapha, Pitta en Vata) hebben we een pakketje samengesteld, waarbij je heel simpel de verschillende ayurvedische theesoorten eens kunt proberen. Vind je het niks, dan hou je ermee op. Bevalt het, dan bestel je bij. Al deze theesoorten zijn ook los op de site beschikbaar. Zo vers mogelijk, want verse thee is echt het lekkerste.

CUPKES. Een cadeautje voor je lichaam!

Share:
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››