Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Aardbeien met slagroom thee

Kekke kinderthee met aardbeien en slagroom smaak

Beschrijving

Kekke kinderthee met de smaak van Aardbeien met slagroom!
Ingrediënten: stukjes appel, rozenbottel schilletjes, hibiscus bloemblaadjes, rozenblaadjes, natuurlijke aroma’s, stukjes aardbei en vanille.
Dit laatste ingrediënt zorgt voor de slagroom-smaak!

ZONDER cafeïne en met alleen NATUURLIJKE ingrediënten!

Hoe lekker deze thee is vind je op de site van Marijke en Hanneke op Mama's met thee ! Deze moeders hebben de thee namelijk uitgebreid getest!

Eén van de redenen waarom thee drinken door kinderen uit de gratie is bij veel ouders is vanwege de zorg om de effecten van cafeïne (bij thee noemen we dit theïne) .

Echter onderzoek gepubliceerd in het Engelse blad Public Health Nutrition bevestigt dat een bescheiden gebruik van cafeïne niet alleen veilig is voor kinderen maar één of twee kopjes thee per dag kan zelfs positieve effecten hebben op hun hersengebruik en hun sportprestaties. In thee zit overigens een heel bescheiden hoeveelheid cafeïne als je het vergelijkt met sommige frisdranken.
Misschien denken ouders dat het drinken van thee meer iets voor volwassenen is, maar er is helemaal niks mis mee om je kinderen vroegtijdig kennis te laten maken met het voedsel en drinken dat de hele familie consumeert (als er maar geen alcohol inzit).

Als je er dan nog eens een scheutje melk bijdoet, dan krijgen ze meteen calcium en flavonoïden binnen, wat alleen maar goed nieuws is. Doe rustig aan met de suiker en je hebt een heel gezond drankje. Voeg in de zomer vers fruit en ijsblokjes toe en je hebt de perfecte limonade.
ZONDER kunstmatige toevoegingen

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: include(/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cupkes/domains/cupkes.nl/private_html/_Included_Sections/popupform_article.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/cupkes/domains/cupkes.nl/public_html/product_detail.php on line 252