Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Veelgestelde vragen

Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.

Hoe moet ik bestellen?

Doe de artikelen die je wilt bestellen in je winkelmandje en verstuur je order. Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald via een i-deal betaling. Je kunt je alvorens te bestellen laten registreren (en je aanmelden voor de nieuwsbrief - dit kan ook via de homepage!), maar dit is niet verplicht. Je kunt namelijk ook éénmalig een bestelling doen.

+++
Bedrijven kunnen hun bestellingen rechtstreeks sturen naar info@cupkes.nl met vermelding van nummer Kamer van Koophandel.

Wat zijn de levertijden?

Bij ieder artikel zult u terugvinden of het artikel voorradig is of niet. Ook staat er bij het artikel vermeld welke levertijd wij verwachten na uw opdracht. Verzending binnen Nederland doen wij binnen 1-4 dagen. Het streven is eerder 1 dan 4 dagen. Deze levertijd is indicatief, en niet bindend. Mocht het om wat voor reden dan niet niet lukken dan laten we u dit tijdig weten. Neem voor spoedbestellingen altijd even rechtstreeks contact met ons op. Het kan zijn dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

+++

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij Cupkes via iDeal en PayPal betalen, dit is het meest gemakkelijk. Daarnaast accepteren wij Mr Cash en Bancontact.

+++

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.