Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Thee met chocoladesmaak

theeplaatje

Bij CUPKES verkopen we alleen maar theesoorten die we echt lekker vinden. Het wordt dus steeds moeilijker om een theetje aan te wijzen als lekkerste! Van de luxe kwaliteits-blends zijn in ieder geval de Rozen-munt thee en de Zomersproetjes thee favoriet. Maar… de Brownie-kokos-thee gaat deze twee lekkertjes qua smaak toch toppen!

brownies coconut3

Nou houden de meeste mensen wel van chocolade maar chocoladesmaak in thee is niet echt heel gewoon. Ik was dan ook blij verrast toen ik mijn eerste kopje van deze melange proefde. Wát een verrassing! Wát een heerlijke thee is dit! Aan de ene kant word je er vrolijk van, aan de andere kant is het een thee om ook echt even in stilte in je uppie van te genieten. Lekker met je knieën opgetrokken op de bank met een heerlijke kop van deze geweldige thee. Perfect voor deze herfst dus!

geheim van de mummie2

Waar ik ook helemaal blij van word is de Kekke kinderthee variant. Een rooibos thee (dus helemaal zonder theine/cafeine) met chocolade smaak en een vleugje limoen. Het kreeg van ons de spannende naam: Geheim van de mummie! Omdat ie tot de verbeelding spreekt en mysterieus lekker is.

mummie5

Kinderen weten precies wat ze lekker vinden en deze thee is er één van. Nu zeg ik regelmatig tegen klanten dat thee de limonade van de toekomst is. Als je deze thee hebt geproefd dan geloof je dat meteen. Super lekker en je kunt er zoveel van drinken als je wilt. Bepaal zelf hoeveel suiker je erin doet. Geen chemische toevoegingen en helemaal NATUURLIJK. Wat wil je als moeder nog meer?

Alle thee wordt verpakt in zakken die je zo cadeau kunt geven.

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!


Volg ons ook op Instagram of Facebook
Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link
Geschreven op 05-09-2016
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.