Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Thee drinken met je kinderen!

Haal je kinderen uit de poppenhoek en ga gezellig met ze aan tafel zitten om lekker samen thee te leuten!

lotte in kopje2

Kinderen weten wel wat ze lekker vinden. In ons thee-assortiment hebben we onder de naam Kekke kinderthee verschillende theesoorten opgenomen die erg bij je kids in de smaak zullen vallen. Nieuw is onze Geheim van de mummie kinderthee , met chocoladesmaak en een vleugje limoen!
geheim van de mummie
Maar eerst een vraag, die veel moeders bezig houdt:

Is thee wel gezond voor kinderen?

Al onze theesoorten zijn helemaal natuurlijk, bevatten geen kunstmatige ingrediënten en zijn van een zeer bijzondere kwaliteit. Maar… veel ouders maken toch zorgen vanwege de cafeïne die ook in thee zit (bij thee noemen we dit theïne).

We kunnen je gerust stellen. In thee zit een heel bescheiden hoeveelheid cafeïne als je het vergelijkt met sommige frisdranken. Het Engelse blad Public Health Nutrition heeft dit uitgebreid onderzocht en bevestigt dat het gebruik van een kleine hoeveelheid cafeïne niet alleen veilig is voor kinderen maar één of twee kopjes thee per dag kan zelfs positieve effecten hebben op hun hersengebruik en hun sportprestaties.

collage meike en lotte

Sociaal gebeuren.

Misschien denken ouders dat het drinken van thee meer iets voor volwassenen is, maar er is helemaal niks mis mee om je kinderen vroegtijdig kennis te laten maken met het voedsel en drinken dat de hele familie consumeert (als er maar geen alcohol in zit).
Doe rustig aan met de suiker en je hebt een heel gezond drankje. Voeg in de zomer vers fruit en ijsblokjes toe en je hebt de perfecte limonade.

image14
Deze laatste foto is van één van onze favoriete blogsters Mama van suiker.nl

20160908_104510
Klik hier voor onze andere theesoorten… of maak je hele gezin bij met het familie theepakket.


CUPKES. Een cadeautje voor jezelf en voor je kinderen!

Volg ons ook op Instagram of Facebook !
blij met bestelling
Geschreven op 14-09-2016
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.