Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Popcorn party thee

Het voorjaar is begonnen. Tijd voor nieuwe dingen, tijd voor nieuwe thee. Met een hele nieuwe Kekke Kinderthee: De Popcorn Party thee!!!. Omdat we alleen thee verkopen die kinderen ook echt lekker vinden hebben we ons kindertheeteam weer opgeroepen om de nieuwe thee te testen.

HET KINDERTHEETEAM

PicMonkey Collage
Ze mochten er zoals gebruikelijk zoveel van drinken als ze zelf wilden, want zoals al onze kinderthee zit er geen cafeïne/theïne in!

Bijna alle kindjes vonden de thee super lekker op twee na helaas! De ingrediënten konden alle kindjes wel waarderen. Er waren zelfs kindjes die de stukjes thee voor het zetten al in hun mondje staken, want de ingrediëntjes van deze thee - popcorn, framboosjes en stukjes appel en rozenbottel - zijn best lekker om zo van te snoepen!

popcorn test3
Eén kindje had helemaal geen zin om te proeven, maar bij het zien van de popcorn in het theemengsel werd hij toch helemaal enthousiast! De meeste kindjes vonden deze thee warm het lekkerst. Ze kregen er een zakje zelfmaak popcorn bij! Popcorn eten en popcorn thee drinken werd al gauw een echt feestje! Dus… de naam van deze thee werd duidelijk: Popcorn Party thee. En weet je….. als je komende maanden deze thee bestelt dan krijg je van ons ook een zakje van die DIY-popcorn in je pakketje erbij! SURPRISE!

popcorn test2
KOUD - als ijstheelimonade - vonden niet alle kindjes deze thee lekker, maar ook niet alle kindjes kwamen eraan toe om deze thee koud testen. De meesten vonden de thee dan ook warm lekkerder. Toch waren er 3 kids die de voorkeur gaven aan KOUD. Hun mama had er lekkere ijstheelimonade van gemaakt. Zonder suiker, want deze thee is lekker zoet van zichzelf.

klein geluk - FACEBOOK

PEUTERSPEELZAAL KLEIN GELUK

Als gastkindjes hadden we dit keer 5 schattige kinderen van Peuterspeelzaal Klein Geluk. in Sint Agatha (behorend bij de Brabantse gemeente Cuijk) om de thee te testen. Deze thee vonden ze zo lekker dat ze er super veel van dronken. Eén kindje zelfs zoveel dat ze na afloop zelfs 4 keer naar de wc moest.
Bedankt kinderen van Klein Geluk. We vonden het ge-wel-dig dat jullie mee deden met deze test!

BLOGGING MAMA’S

Meestal vragen we voor de test een blogster met een kindje om mee te doen en dit keer waren er maar liefst twee blogsters die het leuk vonden om deze nieuwe spannende thee met hun kids uit te proberen.

batboy

De eerste was Krystle van batboy.nl. Hier. lees je wat haar kids ervan vonden!

Als tweede blogster wilde Jennifer van twentymom.nl graag meedoen. Zij doet dat volgende week dinsdag. We weten nog niet of ook haar zoontje van 3! de thee lekker gaat vinden, maar weet je….. we hebben er super veel vertrouwen in. Begin volgende week lees je haar “ongesuikerde” commentaar op haar site. We zijn heel benieuwd, Jennifer!
twentymom

We willen alle kinderen bedanken voor het testen. We hopen dat alle andere kindjes in Nederland en België deze thee net zo lekker gaan vinden als jullie!

En wil je iets anders proeven dan Popcorn Party thee? Kijk dan eens naar onze andere theesoorten op de site. Weet je niet zo goed welke je kiezen moet, bestel dan eens een Theeproeverijtje. We doen daar dan 3 soorten kinderthee in, waaronder de popcorn party thee plus 2 theesoorten voor jezelf, zodat je samen met je kinderen kunt

CUPKES. Een cadeautje voor je KIDS!

Volg ons ook op Instagram of Facebook
Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link
Geschreven op 24-03-2018
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.