Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Ons kinderthee panel

PicMonkey Collage1

Het CUPKES Kinder Thee Panel het team dat onze Kekke Kinderthee test bestaat uit 8 meisjes en 6 jongens! Echte thee-liefhebbertjes zijn het. We sturen ze af en toe een sample van onze SUPER gezonde kinderthee.
Deze thee hebben we dan al van tevoren zorgvuldig uitgezocht, want alleen de thee die écht geschikt is voor kinderen (meestal helemaal zonder theïne = cafeïne ) en waarvan wij denken dat kinderen die zonder twijfel heel erg lekker zullen vinden, die sturen we op.

stemmen met de voeten

En dan horen we het wel… Want kinderen weten precies wat ze wel en niet lusten, dus het is heel simpel:
Als de kinderen uit het kinderpanel “lekker” stemmen doen we de thee in het assortiment en anders slaan we over.

testing testing rik3

Gastkindje

Omdat de test kids al dol zijn op de CUPKES kekke kinderthee en al beginnen te juichen als er iets van CUPKES bij hun door de brievenbus valt vragen we ook altijd een BLOGSTER om de thee te testen. GEWOON om toch een beetje de onafhankelijkheid te bewaren.
Blogsters zonder kinderen nodigen dan meestal een kindje van een zus of vriendin uit zodat de thee ook echt door een kindje geproefd wordt.

Onze volgende #teareveal van de kekke kinderthee komt waarschijnlijkbegin september, dus ...Ben jij die hippe blogster? Stuur dan een e-mail naar info@cupkes.nl met even een kleine uitleg en motivatie.

testing collage

Altijd op zoek!

Hoewel het panel NU min of meer compleet is zijn we natuurlijk altijd op zoek naar nieuw thee talent! Dus wil jouw zoontje of dochtertje ook bij het kinder thee panel en is hij of zij tussen de 4 en 8 jaar oud?
Stuur dan een mailtje met naam, geboorte datum en een fotootje naar info@cupkes.nl. In principe is het maar voor 1 of 2 jaar… daarna mag iemand anders. Let op: het fotootje en de naam van je kind (we doen alleen voornamen) komt niet op de site zonder dat jij dat uitdrukkelijk hebt aangegeven. Dus laat meteen weten of je wel of geen toestemming geeft voor publicatie.

Wat krijgen ze als beloning? Alle kinderen die meedoen in het panel krijgen met hun verjaardag een leuk cadeautje! YEAH! En natuurlijk hele lekkere thee om te proeven!
er komt een cadeautje aanPas getest::
Cooly wooly thee
Bosvruchtenvriendjes thee
en
Roodkapje en de boze wolf thee! .


bosvruchtenvriendjes

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf of voor je kinderen!

Volg ons ook op Instagram of Facebook
Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link
Geschreven op 20-02-2017
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.