Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

ijsjes maken met kinderthee … een super tip

Eén van onze leuke winkeltjes, STUDIO NOEF uit Zeist, kwam met een HELE GOEIE! Maak van de KEKKE KINDERTHEE lekkere ijsjes!

FOTO1 BLOG IJSJES

Dit voorjaar kijken we uit naar een prachtige lente met fantastisch lekkere warme dagen ertussen, waarop jij en je kids een beetje verkoeling wel kunnen gebruiken.

NANDA van STUDIO NOEF kwam met een SUPER idee! Ijsjes maken met kinderthee.
Echt leuk om te doen. Samen met je kids natuurlijk.
Eerst een middagje kliederen en dan even later samen GENIETEN. #yaykinderthee !

FOTO2 BLOG IJSJES

We vroegen NANDA om het recept:

"Dat is heel makkelijk! Kekke kinderthee maken. Omdat alle vormpjes anders zijn maak ik zelf vaak 500ml thee. Dat is genoeg voor 6 tot 9 ijsjes.
Af laten koelen en in vormpjes gieten.
Je kan er ook nog vers fruit doorheen doen. Dit eerst even besprenkelen met citroensap. Zo voorkom je dat het fruit niet bruin wordt. Niet nodig bij rood fruit. Zelf heb ik een ijsjesmaker. Dan blijft het fruit leuk aan de zijkanten zitten en binnen 10 minuten zijn de ijsjes klaar. Mijn kids zijn er dol op ♡"


COLLAGE IJSJESBLOG 2

Bedankt, Nanda, voor de geweldige TIP! Wil je zien welke HIPPE spulletjes Studio NOEF nog meer in de shop heeft? Ga dan naar: studionoef.nl

Wil je zien welke kinderthee we nog meer hebben, ga dan naar onze theepagina !

CUPKES. Een cadeautje voor jezelf én je KIDS!

Volg ons ook op Instagram of Facebook
Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link
Geschreven op 16-02-2018
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.