Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

free printable : super mooi kerst papier!

Het origineelste KERSTpapier print je gewoon zelf!


Wil je je KERST cadeautje verpakken in een papiertje dat nog niemand heeft dan is deze FREE printable echt iets voor jou.
Voor onze NIEUWSBRIEF lezers is dit cadeaupapier helemaal GRATIS!
Dus als je de nieuwsbrief nog niet ontvangt, klik dan HIER! om je aan te melden. Je krijgt dan een printbare versie*) in je mailbox.
Ontvang je onze nieuwsbrief al:? Gebruik dan het CONTACTFORMULIER of stuur een mailtje naar info@cupkes.nl

Doorschijnend papier!

kerstpapier1
Print de tweede pagina van de PDF op je kleurenprinter uit. Je kunt hiervoor gewoon papier gebruiken of glossy papier. Voor een EXTRA FEESTELIJK TINTJE hebben we gesatineerd KALKPAPIER gebruikt. Je kunt dat kopen bij de betere papierwinkel, maar ook online zijn er genoeg winkels die dit mooie doorschijnende papier verkopen. Maak meer prints voor grotere cadeau's!

kerstpapier2

Vouw je kalkpapier om. Knip het op maat als het te groot is en plak de randjes af met washi tape. Zorg er bij kleine cadeautjes voor dat je het leukste detail er niet afknipt.


kerstpapier3

Stop je cadeautje erin (doe hier een extra papiertje omheen als je niet wilt dat iemand de inhoud bij voorbaat kan zien) en plak de bovenkant dicht. Je kunt er eenvoudig met een viltstift op schrijven!

20161126_131315

Voilà! Je cadeautje kan onder de kerstboom!


Het kan ook met gewoon papier!


kerstpapier4

Plak voor grotere cadeau's meerdere vellen papier aan elkaar. Werk met verschillende kleuren tape voor een extra grappig effect!


kerstpapier5

Pak je cadeautje in en klaar! YEAH!

Wil je je vriendinnen blij maken met deze free printable? Helemaal goed! Je mag de link doorsturen aan iedereen*) die je leuk vindt zodat ook zij leuke pakjes kunnen maken door zelf aan de slag te gaan.

Lukt het allemaal niet zo goed? Stuur ons dan een mailtje via het contactformulier . Dan zorgen wij ervoor dat het goed komt!

LET OP: We komen regelmatig met leuke dingen dus Vertel het tegen je vriendinnen, zodat ook zij zich in kunnen schrijven voor de NIEUWSBRIEF en geen enkel NIEUWTJE, TIP of cadeautje meer gaan missen!


CUPKES. Een cadeautje voor jezelf en voor iemand anders!

Volg ons ook op Instagram of Facebook !

*) gebruik voor commerciële doeleinden of kopiëren van elementen voor andere doeleinden dan voor privé gebruik is zonder voorafgaande toestemming van Cupkes NIET toegestaan!
Geschreven op 02-12-2016
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.