Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

De panda paradijs thee

panda paradijs thee

Onze nieuwste kinderthee is bekend. We noemen het de Panda paradijs thee . Zoals gewoonlijk is deze thee weer een echt cadeautje. Voor je kids én dit keer ook voor de wilde dieren!

Want wist je dat….

We met deze thee het Wereld Natuur Fonds sponsoren?

En wist je dat .....
Deze thee geen cafeïne/theïne bevat? Je kunt deze dus gewoon aan je kids mee geven naar school! En denk eens aan de hoeveelheid plastic die je bespaart door voortaan zelf thee limonade te maken! 

Maar eerst de test!


panda2B

De afgelopen week moest het kinder thee team weer serieus gaan proeven. Het team werd versterkt door een nieuw kindje – Rohi – die meteen aan de bak kon. Vol enthousiasme, want ze vond de thee er grappig uitzien. Het proeven was even wennen - ze wilde wel een schepje suiker - maar na de derde slok ging de hele beker leeg. Goed gedaan Rohi.

rohi3

Van 2 kids hebben we nog geen reactie binnen. Misschien komt dat in de loop van de week nog. De andere kindjes van het theeteam waren ook erg enthousiast. De één vond de thee warm lekkerder, de ander koud. Al met al hebben alle kindjes de thee warm geproefd en vonden ook alle kindjes de thee lekker zo.

panda3

6 Kids hebben de thee ook koud getest, 5 vonden die een heerlijke limonade, één kindje vond het warm lekkerder en één kindje liet zijn broertje mee testen, die de thee koud het lekkerst vond! En één meisje liet weten, dat heel eigenlijk de roodkapje en de boze wolf thee voor haar nog steeds favoriet was. Deze Panda thee kwam voor haar op de tweede plaats.

20170923_191852

Net zoals de vorige keren hebben we weer een "bloggin´ mama" gevraagd om met haar dochtertje de thee te testen. Het werd Sandra van hipenmoeder.nl. Kijk hier maar eens wat ze van de thee vond.

Ook Maud, de mamma van Fenne, die inmiddels deel uitmaakt van ons kinder thee team blogt met ons mee. Op haar site maudgeniet.nl zie je wat zij en Fenne van deze thee vonden!

panda4

Sponsoring


Bij CUPKES vinden we dat onze planeet niet alleen rijk moet zijn aan dieren die we op kunnen eten, maar ook aan dieren die erbij horen, die onze planeet mooi maken. Niet omdat ze economisch nut zouden hebben, maar gewoon omdat ook zij het recht hebben om op deze planeet te leven.
Met onze nieuwste Kekke kinderthee sponsoren we de wilde dieren op deze aarde. Van elk pakje Panda Paradijs thee dat we verkopen gaat er 50 cent naar het Wereld Natuur Fonds. Dat is dus 10%. We realiseren ons dat dit nooit voldoende kan zijn, maar we doen in ieder geval iets. We hopen op veel bestellingen, dan kan er ook lekker veel sponsorgeld naar ons favoriete goede doel!

bestellen?


Wil je de thee bestellen? Ga dan naar meteen naar deze diervriedelijke thee Panda paradijs thee toe.

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwste theesoorten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link
Volg ons ook op Instagram of Facebook

CUPKES. Een cadeautje voor je kids én voor onze planeet!
Geschreven op 24-09-2017
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.