Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

De nieuwste KEKKE kinderthee!

20170105_094231

Eindelijk is het dan zo ver en kunnen we de nieuwste Kekke kinderthee bekend gaan maken. Het kinder thee panel heeft deze thee uitgebreid getest en …. YES! YES! Lekker dus! De naam van de nieuwste thee is: Bosvruchten vriendjes thee !

En die naam is niet voor niks, want met deze thee maak je vrienden! Laat ze komen spelen en drink theelimonade gemaakt van deze heerlijke kinderthee, die smaakt naar de lekkerste vruchten uit het bos. Fruity Forest Friends Forever! Of: #FFFF

testing collage2

Zoals gezegd moesten we de thee nog even geheim houden, want we hebben een kinder thee panel, dat de thee eerst moest proeven. Dit keer hadden we de mama’s gevraagd de thee op 2 manieren klaar te maken: Warm én koud (als ijsthee dus). Het werd een succes!
Alle kinderen vonden de thee warm super lekker. Er was zelfs één kindje dat deze thee de lekkerste van allemaal noemde. En wij dachten dat de Roodkapje en de Boze wolf Thee al niet meer te TOPPEN viel!
Het testpanel werd dit keer nog eens aangevuld met een extra test kindje. Blogster Maud heeft deze thee samen met haar dochtertje Fenne getest. De resultaten vind je op Ukkiegeniet.nl , een blog over reizen, over lekker en gezond eten en over gezellig spelen. Super spannend wat ze over de thee gaat schrijven!

bosvruchten3

De ijsthee versie was voor 10 test kids van het panel zonder suiker al helemaal GEWELDIG! 2 Kindjes moesten er een lepeltje honing bij, maar toch ook…. héél erg lekker.

Hoe te maken?
Gewone Bosvruchten vriendjes thee maak je met kokend water. Laat de thee even tot een drinkbare temperatuur afkoelen.
De ijsthee versie maak je door er wat ijsblokjes bij te doen, óf door koud water erbij te voegen en dan een nachtje in de koelkast te zetten (tip van Mama’s met thee ). Op zichzelf is deze kinder ijsthee al zoet genoeg. Hij zit namelijk boordevol fruit. De perfecte limonade! Wil je de thee met iets anders “zoeten” dan met honing of suiker? Wat dacht je van: extra vers fruit, anijs, vanille, kaneelstokje of stevia!

bosvruchten vriendjes thee

Waarom CUPKES thee?
Heel vaak krijgen we de vraag wat onze thee zo bijzonder maakt. Immers, er zijn genoeg mama’s en papa’s die hun kinderen thee geven, dus waarom dan onze kekke kinderthee?
Heel simpel: Deze thee is PUUR natuur, bevat geen kunstmatige toevoegingen en we verkopen alleen thee die kinderen ook echt lekker vinden! Bovendien bevat deze bosvruchten thee GEEN cafeïne, dus je mag er zoveel van drinken als je zelf wilt.
We verkopen onze thee ook nog eens zo dicht mogelijk tegen de pluk aan,. Dat is vaktaal voor zo vers mogelijk. We kopen regelmatig nieuwe voorraden (in kleine oplages), zodat de thee geen tijd heeft om oud en droog te worden en te verkruimelen. Je ziet dat, ruikt dat en je proeft dat! Het bewaren van de thee gebeurt op een koele, donkere plaats. Voor de groene en witte theesoorten hebben we speciale koelkasten gereserveerd, zodat we de temperatuur altijd kunnen garanderen.

bosvruchten5

Is dat gezond of niet?
De Bosvruchten vriendjes thee is SUPER vers en fruitig met ALLEEN natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen! . Jij bepaalt HELEMAAL zelf de hoeveelheid zoetstof die je erin doet.
Leuk weetje: Thee heeft dezelfde eigenschappen als water en neemt overtollige stoffen mee, die je dan heel simpel weer uit plast. Vandaar ook dat thee voorkomt op de SCHIJF VAN VIJFvan het Voedings Centrum!

stempelen

Deze thee ontvangt van ons het stempel: “GEZOND & LEKKER!”

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwste theesoorten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link
Volg ons ook op Instagram of Facebook

CUPKES. Een cadeautje voor je kids!

Geschreven op 22-01-2017
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.