Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Cupcakes bakken met CUPKES!

collage FB


Lekker bakken !

Bij CUPKES ontwikkelen we regelmatig nieuwe producten die we natuurlijk uitgebreid testen op gewillige slachtoffers. Ikzelf ben helemaal weg van onze cakemixjes. Het is een heerlijk product dat tot stand is gekomen in samenwerking met een bakker en gerenommeerde firma in bakproducten uit Friesland. Eigenlijk zijn we concurrenten van elkaar, maar ze vinden alles wat wij doen te gek wat tot gevolg heeft dat we heerlijk ons gang kunnen gaan met nieuwe smaakjes en hippe recepten.

Al eerder kwamen we met de muddy mug cake mix (met chocolade) en de speculaasjes mug cake mix , twee producten die super goed aanslaan. Maar we willen niet alleen de mama’s blij maken. Ook kinderen worden bij CUPKES niet vergeten. Voor wat betreft thee hebben we de Kekke kinderthee (in 6 smaakjes). Nu komt CUPKES met de Prinsesjes cakemix, geschikt voor kleine prinsesjes én toch zeker ook voor stoere prinsen!

cupcakes bakken met cupkes2

Omdat mijn kinderen er te groot voor zijn had ik stiefdochtertje Marieke gevraagd of ik bij haar mocht komen bakken. Ze heeft twee van die heerlijke guppen, ik heb ze al meer gefotografeerd voor ons bedrijf en ze zijn uitermate fotogeniek! Bovendien houden ze net als alle andere kinderen van cakejes bakken. Gewoon leuk toch? Het liefst hebben ze elke dag een feestje!
Dit keer heb ik ze op een zonnige zondagmiddag verrast met een tas vol bakspul. Ik had niet alleen onze nieuwe Prinsesjes cakemix bij, maar ook nog eens de lekkerste versieringen om erop te doen. Ik was helemaal los gegaan en had oranje en roze chocolade, witte chocoladevlokken, zilveren sterretjes en een klein spuitzakje met cupcake creme.

collage kliederen

Bij de cakemix zit als basis een heerlijke oranje topping, die met een lepeltje sinaasappelsap ook nog eens extra lekker smaakt, maar ik wilde laten zien dat de cakemix met diverse kleurtjes en versierseltjes een goed idee kan zijn! Leuk voor je kinderen om op straat te verkopen met bijvoorbeeld Koningsdag!
We gingen aan de gang met de mix. Lotte en Meike wilden er met hun handjes in. Hoeft niet maar is wel altijd leuk! Het wordt er een lekker zooitje van en na afloop is het vingers aflikken! Bovendien is alles wat ernaast valt ook nog eens eetbaar!
In principe kun je met de Prinsesjes cakemix alle kanten op. Je doet er water bij, zet ze 70-80 seconden in de magnetron op 900 watt en in een mum van tijd heb je heerlijke mugcakes.

cupcakes bakken met cupkes4

Deze middag hoefde het niet zo snel, dus maakten we cupcakes! Ik had blauwe cupcake bakjes meegenomen, die de kinderen zelf mochten vullen. Als halve misbaksels gingen ze de oven in en tada! Na 17 minuten tijd waren ze goudbruin en prachtig hoog gerezen. Daarna konden ze meisjes zich focussen op het maken van de toppings. Ze waren zo goed bezig dat het zelfs jammer was dat we er niet meer hadden gemaakt.
Daarna moesten we ze ook nog opeten!!!! Zéker geen straf! Test geslaagd! Ze zijn fantastisch lekker! En zien ze er niet geweldig uit?

cupcakes bakken met cupkes5

Ik had van tevoren nog wat leuke stickertjes gemaakt die we op prikkertjes konden plakken, wat het allemaal nog leuker maakte. Na afloop naar de speeltuin met de kinderen en het was HE-LE-MAAL perfect !


prinsesjes

Cupkes. Een cadeautje voor jezelf en voor je kinderen!


Volg ons ook op Instagram of Facebook !
Geschreven op 13-09-2017
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.