Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Cooly wooly thee!

Daar is ie dan onze nieuwste Kekke kinderthee! De Cooly wooly thee!

PicMonkey Collage2

Wat is een Cooly wooly eigenlijk?

Dat is grappig! Het woord bestaat namelijk nog helemaal niet in Nederland. We hebben dus én een nieuwe thee én een nieuw woord! Misschien kan Cooly wooly wel zo ongeveer het coolste woord in de Nederlandse taal gaan worden ook al betekent het nog helemaal niks. Bij CUPKES vinden we dit een typisch woord voor een coole kid, een beetje vreemd, maar wel SWAG en dat betekent: een gast die draagt wat hij wil en doet wat hij wil. Hij of zij geeft er helemaal niets om wat andere mensen over hem of haar zeggen. Dus….

Probeer gewoon dit woord eens te gebruiken in elke zin die je zegt! Je wordt er vanzelf een stuk cooler door. En natuurlijk heel veel Cooly wooly thee! drinken!

PicMonkey Collage4

Waarom heet die thee zo?

Deze thee is een hele COOLE thee, of eigenlijk een KOELE, want die is KOEL echt het lekkerst! Bij CUPKES vinden we dat thee de limonade van de toekomst gaat worden. Gezond en lekker! Ook zonder suiker! Met deze thee gaat dat helemaal lukken!

Hoe weten we dat?

We hebben daar een heel speciaal panel voor. Een kinder test team! Het bestaat nu uit 14 kindjes. Elke keer als we een nieuwe thee opsturen om te laten proeven is het toch wel weer spannend. We nemen namelijk geen thee in het assortiment op waarvan we niet heel zeker zijn dat kinderen die ook echt lekker vinden.
Van deze thee wisten we eigenlijk wel bijna zeker dat ie met vlag en wimpel door het testpanel zou komen want ook voor ons was ie echt dreamy! Maar ja …. Je weet het nooit.

PicMonkey Collage1

HOE ging de test

We hadden de mama’s gevraagd om de thee warm en koud te laten proeven. Voor de koude test zaten in het proefpakket kleine flesjes, zodat de thee makkelijk over te schenken was en daarna een uurtje de koelkast in kon.
Alle kindjes vonden de thee lekker, behalve 1 kindje. Die had er geen zin in (want ook dát komt voor). 8 Kindjes vonden de thee koud het lekkerst, 3 kindjes vonden het allebei erg lekker en 2 Kindjes dronken de thee liever warm.

Een grote YAY voor de koude versie van onze Cooly wooly thee dus.

PicMonkey Image2b

En… er kwam nog een kindje bij!

Dit keer had Fleur - van liefs van Fleur op IG - aangeboden om de thee samen met haar zoontje James mee te testen. Zij vertelt haar verhalen het liefst aan de hand van de mooiste foto’s. En met succes, want toen we de fotootjes van de proeverij van James zagen werd het voor ons meteen duidelijk!
Wil je Fleur volgen op Instagram? Kijk dan hier!

PicMonkey Collage3


Bij het theeteam horen de kids van blogster Maud(Fenne) en van Mama's met thee (Tijs). Ok zij hebben de thee getest.
De resultaten vind je op:
Ukkiegeniet.nl én
Mama's met theel

fenne2


Wil je de thee bestellen? Ga dan naar meteen naar deze SUPER KOELE Cooly wooly toe.

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwste theesoorten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link
Volg ons ook op Instagram of Facebook

CUPKES. Een cadeautje voor je kids!

Geschreven op 09-04-2017
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.