Servies & thee
Servies & thee
(Leeg)
Login

Bestellen, veilig betalen en verzenden

verzonden2

Betaling

Betaling kan via iDeal, Mr Cash, Bancontact en PayPal. Cupkes zal het artikel alleen leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen. Indien Cupkes binnen 7 dagen na je bestelling de betaling niet ontvangen heeft, wordt je bestelling geannuleerd.
Betalingen worden afgehandeld door Sisow. In uw afschrift zal als naam begunstigde dan ook staan ING Bank inzake Sisow B.V.

Verzending

Bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen na betaling verzonden, tenzij anders overeengekomen. Het streven is eerder 1 dan 4 dagen. Alle bestellingen worden met zorg verpakt. Cupkes is niet aansprakelijk voor het beschadigen of kwijtraken van een verzending.

Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland (incl. BTW): Voor een brievenbuspost houden wij een tarief aan van EUR 3,95 en EUR 4,95 voor alle pakketjes (alleen voor particulieren).
Voor België en Duitsland (incl. BTW) : Brievenbuspost Europa 1 tot 250 gram Euro 5,25* en Pakketpost België en Duitsland: Euro 7,95*
Voor Europa1 (incl. BTW) : Brievenbuspost Europa 1 tot 250 gram Euro 5,25* en Pakketpost Europa 1 Euro 13,00*

Voor andere landen verzoeken wij U contact met ons op te nemen.

*Dit is onverzekerde pakketpost. Mochten deze verzendkosten hoger uitvallen omdat de envelop zwaarder is dan 250 gram, dan breng ik je daarvan op de hoogte.
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.